Affärsutvecklare med verksamhetsledande roll inom Business Region Skaraborg

Uppdrag

Som Affärsutvecklare med en verksamhetsledande roll ansvarar du för att driva och utveckla Skaraborgs investering- och etableringsfrämjande arbete. Arbetet sker tillsammans med vår Etableringskoordinator och i nära samverkan med Skaraborgs 15 kommuner samt samverkande parter, allt från regional till internationell nivå. Du förväntas arbeta proaktivt med att marknadsföra och sälja in Skaraborgs kvaliteter och möjligheter mot omvärlden och initiera och driva processer för att primärt öka antalet utländska etableringar i Skaraborg. Du trivs därmed i rollen att hantera många kontaktytor i både en nationell och internationell miljö, du rör dig även mellan det offentliga och privata näringslivet och behöver ha förståelse för dess olika processer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är självgående med ett starkt entreprenörskap. Du är driven, målinriktad och räds inte några utmaningar. Vi ser att du tar stort eget ansvar, är lyhörd, transparent och en slipad strateg likväl som att du gillar det operativa arbetet och brinner för att skapa innovativa möjligheter och lösningar som gynnar de intressenter du företräder. Arbetet kommer ställa krav på att du är strukturerad, analytisk och van att arbeta självständigt samtidigt som du är en lagspelare som delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Då merparten av arbetet sker i samverkan är dina personliga egenskaper och värderingar viktiga för oss.

Du har relevant högskoleutbildning och arbetslivserfarenhet. Du är bekväm med affärsengelska i både tal och skrift, har du fler språkkunskaper är detta mycket meriterande då du kommer jobba i en internationell miljö.

Kunskaper från produktion och tillverkningsindustrin värderas också högt då många av bolagen i Skaraborg verkar inom detta område.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett jobb i en kreativ och spännande utvecklingsmiljö som helhjärtat arbetar för Skaraborgs kommuner, dess invånares och företagens positiva utveckling. Du kommer att ingå som en del av en utvecklingsorganisation med ett brett uppdrag och många kompletterande kompetenser. Det är ett flexibelt uppdrag med stor frihet under ansvar.

Anställningsform: Tillsvidare

Omfattning: Heltid 100%

Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse

Placering: Tegelbruket, Science Park Skövde

Information

I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Magnus Fagerberg via e-post: magnus.fagerberg@sigma.se

Ansök via Sigma Recruit

https://www.sigmarecruit.se/jobb/jobbannons?job=376

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan snarast, dock senast 2020-10-25.

Välkommen med Din ansökan!

Skaraborgs Kommunalförbund är en intresse- och samverkansorganisation för Skaraborgs femton kommuner. Förbundets uppdrag är att stärka Skaraborg genom att samordna och effektivisera det regionala utvecklingsarbetet samt att ta tillvara medlemskommunernas intressen och främja samverkan mellan dem i syfte att bidra till ett effektivt resursutnyttjande. En av verksamheterna som under de senaste två åren byggts är Business Region Skaraborg, som är ett regionalt etableringskontor och även regionkontor till Business Sweden. Uppdraget är att stärka det investeringsfrämjande arbetet och attrahera nya verksamheter och kompetens till regionen. För mer information besök gärna www.businessregionskaraborg.se