Bilder på deltagare och föreläsare bild1Bilder på deltagare och föreläsare bild2Bilder på deltagare och föreläsare bild3Bilder på deltagare och föreläsare bild4Bilder på deltagare och föreläsare bild5Bilder på deltagare och föreläsare bild6Bilder på deltagare och föreläsare bild7Bilder på deltagare och föreläsare bild8Bilder på deltagare och föreläsare bild9Bilder på deltagare och föreläsare bild10Bilder på deltagare och föreläsare bild11Bilder på deltagare och föreläsare bild12Bilder på deltagare och föreläsare bild13Bilder på deltagare och föreläsare bild14Bilder på deltagare och föreläsare bild15Bilder på deltagare och föreläsare bild16Bilder på deltagare och föreläsare bild17Bilder på deltagare och föreläsare bild18Bilder på deltagare och föreläsare bild19Bilder på deltagare och föreläsare bild20Bilder på deltagare och föreläsare bild21Bilder på deltagare och föreläsare bild22Bilder på deltagare och föreläsare bild23Bilder på deltagare och föreläsare bild24Bilder på deltagare och föreläsare bild25Bilder på deltagare och föreläsare bild26Bilder på deltagare och föreläsare bild27Bilder på deltagare och föreläsare bild28Bilder på deltagare och föreläsare bild29Bilder på deltagare och föreläsare bild30Bilder på deltagare och föreläsare bild31Bilder på deltagare och föreläsare bild32Bilder på deltagare och föreläsare bild33

Skaraborgsdagen 2023

Den 25 januari samlades beslutsfattare inom offentlig sektor, näringslivet och akademin återigen i Vara konserthus på Skaraborgsdagen. Årets tema var ”Redo för nya höjder” med särskilt fokus på omställning, tillväxt och ett attraktivt Skaraborg.

Målet är att Skaraborgsdagen ska visa på goda exempel, skapa stolthet, framtidstro och vi-känsla i hela Skaraborg, med 400 beslutsfattare på plats. 

Moderator för dagen var Sanna Balsvik, som har många års erfarenhet som chef och ledare på Sveriges Television inom kommunikation. Dagen bjöd på en introduktion av Landshövdingen Sten Tolgfors och Regionstyrelsens ordförande i VGR, Helén Eliasson. 

Jens Holtinger, EVP Group Trucks Operations föredrog om Volvos omställning. Catharina Elmsäter Svärd, VD Byggföretagen, samt Muriel Beser Hugosson, Rektor Högskolan i Skövde, ger sina perspektiv på vilka möjligheter etableringen inom industrin ger hela Skaraborg.

Risk- och beslutsexperten. Ari Riabacke, föreläser om framtidens organisation och ledarskap. .

Det var några av höjdpunkter av många på Skaraborgsdagen.


Kontaktperson för dagen är:
Louise Samuelsson
Projektledare för Skaraborgsdagen
e-post: louise.samuelsson@skaraborg.se